Categorieën

Fabrikanten

3MCederrothJSPMicrogardPetzl

Privacy

We vinden het belangrijk dat jij weet wat we met jouw persoonsgegevens doen. Daarom leggen we dat hier haarfijn uit, in begrijpelijke taal. Geen notarieel geneuzel - da's niet cool.

Jouw persoonsgegevens

 

De persoonsgegevens die jij ons geeft, verzamelen wij en gebruiken we om onze beloften aan jou zo goed mogelijk na te komen. We kunnen daardoor bijvoorbeeld...

  • een offerte naar je toe sturen
  • bepalen hoe we jouw wensen gaan uitvoeren
  • onze producten aan je uitleveren
  • een factuur naar je toe sturen
  • met je communiceren over bovenstaande.
Je bent niet verplicht om ons jouw persoonsgegevens te geven, maar je begrijpt natuurlijk wel dat het kan zijn dat we daardoor niet voor jou aan de slag kunnen. Onze helmen mogen dan nog zo cool zijn, ze kunnen niet zelf aanvoelen waar ze naartoe moeten wandelen... 


Het doorgeven van jouw gegevens

 

Soms is het zelfs zo dat we je gegevens niet alleen zelf gebruiken, maar dat we ze ook moeten doorgeven aan andere bedrijven of mensen, bijvoorbeeld omdat zij onderdelen, materialen of producten aan ons leveren of een deel van de werkzaamheden voor ons uitvoeren. Ook hebben we overeenkomsten met verschillende bedrijven die ons diensten leveren, zoals een provider van serveropslag, een email automation partner en een chatservice. Al die partijen hebben bepaalde gegevens van jou nodig en tenzij je daar bezwaar tegen hebt gemaakt, geven we hen die. 


Het bewaren van jouw gegevens

 

We bewaren je gegevens natuurlijk niet oneindig. Hoe lang je in onze systemen blijft staan is afhankelijk van de situatie. Als je bij ons een offerte aanvroeg, maar je daarna geen klant bent geworden, dan blijf je één jaar in onze database. Als je wél klant bent geworden, dan nemen we pas na zeven jaar afscheid. Dat is namelijk dezelfde periode die de Belastingdienst aanhoudt als het gaat om het kunnen overleggen van onze administratie. Handig, hè!


Nieuwsbrieven


Als jij ons toestemming hebt gegeven, dan gebruiken we jouw persoonsgegevens in de toekomst om je af en toe een toffe mail te sturen. Daarin stelen we je op de hoogte van nieuwe producten en doen we je onweerstaanbare aanbiedingen. Geloof mij, die mails wil je hebben! Maar als dat niet zo is, dan kan je ons dat natuurlijk gewoon even laten weten. Onderaan iedere mail vind je de mogelijkheid om je af te melden. 


Je rechten


Laat ik je ten slotte één en ander vertellen over jouw rechten. Op elk moment mag jij...
  • ons vragen om je persoonsgegevens in te zien
  • ons vragen om je persoonsgegevens te wijzigen, als daar reden toe is
  • ons vragen om je persoonsgegevens te wissen
  • ons vragen om het gebruik van je persoonsgegevens te beperken
  • bezwaar bij ons maken tegen het verzamelen en gebruiken van je gegevens
  • een klacht indienen over ons bij de Autoriteit Persoonsgegevens
  • ons vragen om jou je eigen persoonsgegevens te geven
  • ons vragen om jouw persoonsgegevens aan iemand anders te geven. 
Als je van die rechten gebruik wilt maken, dan kan je contact opnemen met Rosa van CoolSafety. Zij is bereikbaar op telefoonnummer +31 33 303 0888 of op rosa@coolsafety.nl. Rosa kan ook al jouw vragen beantwoorden die je eventueel nog hebt over de manier waarop wij met jouw waardevolle gegevens omgaan. 


Deze verklaring is gepubliceerd op dinsdag 8 mei 2018.